Vanaf half mei 2011 is de status van de herinrichting centrum Bleiswijk in de uitvoerende fase gekomen. Hoe het allemaal is gelopen ziet u nog op de pagina herinrichting start.
Belangrijke zaken rond de uitvoering gaan we hier bijhouden.
Op maandag 8 augustus 2011 is gestart met de werkzaamheden herinrichting centrum Bleiswijk . Op 26 november 2011 is een bijgestelde planning-fasering van kracht geworden. Via de gemeentelijke website de voortgang en genomen verkeersmaatregelen.
Dorpsstraat weer open en werkzaamheden De Plaats uitgesteld
Vandaag maandag 30 januari 2012 is de Dorpsstraat, het deel tussen de Kerkstraat en De Plaats, weer opengesteld voor verkeer. Afgelopen tijd hebben daar herstelwerkzaamheden aan de natuurstenen bestrating plaatsgevonden. De parkeerplaatsen op het Kranenburgplein zijn met de openstelling weer volledig bereikbaar. Ook kan men vanaf de Hoefweg weer de hele Dorpsstraat gebruiken. Vanaf de Hoekeindseweg mag het verkeer weer tot aan het gemeentehuis rijden.

De herbestratingswerkzaamheden aan De Plaats zijn door de huidige vorst tijdelijk uitgesteld. We zullen de vooruitzichten scherp in de gaten houden en gaan wanneer het mogelijk is weer direct aan het werk.
Woensdag 15 februari 2012 is de eerste nieuwsbrief over de herinrichtingswerkzaamheden in ons centrum huis aan huis verspreid. De digitale versie vindt u hier.
We gaan de laatste fase in, zie hier.
De flyer met de laatst bekende verkeersmaatregelen is ook hier te vinden.